torstai 29. marraskuuta 2012

Harmi.

En pääse enään laittamaan kuvia.Enkä tiedä  kuika niitä ostetaan lisä tilaa,kunhan joku viksu tulisi käymään ja neuvoisi:(:(

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille  ♥♥

 

13 kommenttia:

 1. Entisiä kuviasi ja Googlesta lainattuja voit yhä käyttää. Lisäksi voit avata uuden blogin, ja sinulla on taas ilmaista tilaa...Laita uuteen blogiin linkki tähän entiseen!

  Sylvi voinee kertoa tuon ostovaihtoehdon!

  Hyvää jatkoa sinulle, Ritva!

  VastaaPoista
 2. Tarvitaan luottokortti, esim Visa ja sitten onnistuu ohjeiden mukaan lisätilan osto. Itse uusin syksyn aikana lisätilani, koska noita Picasan kansioita minulla on useampikin ja kuvia niissä tuhansia. Hinta nousi 5 eurosta/vuosi ja on nyt noin 3 euroa kuukaudessa ja se veloitetaan kuukausittain.

  Hyvää loppuviikkoa!
  PS. Voit myös poistaa sellaisia kuvia, joita et tarvitse ja pienentää kuvakokoa, näin tulee tuohon ilmaiseen lisätilaa.

  VastaaPoista
 3. Minä olen Picasassa pienentänyt pikseliprosentteja puoleen ja kuvat ovat säilyneet silti samankokoisina blogissa. Tuolla tavoin olen saanut vähän lisätilaa. Poistan myös turhia kuvia tuolla Picasassa. Pääset Picasaan, kun klikkaat profiiliasi ja valitset siitä "tuotteet". Tuotteista löydät Picasan.

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi harmi! Minullakin pari kertaa ilmoitellut mutta tyttö pelastanut tilanteesta jollain konstilla, jota en osaa neuvoa. Joskus olen turhia kuvia käynyt poistamassa jostain... Toivottavasti saat pian taas toimimaan!

  VastaaPoista
 5. Sama vika täällä! Loin uuden google-tilin ja kutsuin itse itseni kirjoittamaan blogia, ei kyllä käynyt ihan helposti mutta onnsituin ostamatta lisää tilaa. Sori, en osaa neuvoa enempää :(

  VastaaPoista
 6. Tuli vielä mieleen, että käypä vilkaisemassa Rikkaruohoelämää-blogissa ohjeita. Viimeisimmän jutun kommenteissa Kruunuvuokko neuvoo hyvin tuota kuvaongelmaa ratkaisemaan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos rakkaat ystävä neuvoistane,täytyy yrittää saanko toimimaan ♥♥

  VastaaPoista
 8. Äiti varmaan tietää miten tehdään Halit Suss

  VastaaPoista
 9. Harmi-olen monesta muustakin blogista lukenut samasta ongelmasta.Olen itse ennaltaehkäissyt ja poistanut turhia kuvia.
  Hyvää tätä viikkoa ja toivotaan että ongelma selviää.

  VastaaPoista
 10. Ei onnistunut neuvominsella skypen kautta. Pitäisi tulla paikalle.
  Pyydäpä Terhiä auttamaan. Kyllä mä luulen että hän osaa kun ymmärtää englanttia.
  Halit.

  VastaaPoista